НОВИЯ HTC DESIRE 626G DUAL SIM С ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН И НОВАТОРСКИ ФУНКЦИИ

автор: alex 19/05/2015 0 Коментар(и) Новини,

Смартфон от среден клас, който ви дава повече от очакваното

HTC Corporation (“HTC”), световен лидер в мобилните иновации и дизайна, пуска на пазара HTC Desire 626G Dual SIM, наследник на HTC Desire 620G Dual SIM. Новият достъпен смартфон добавя смели цветове в портфолиото на HTC Desire и се откроява с изключителен  дизайн, който следва извивките на ръката ви, давайки най-доброто от HTC.

“Новият ни модел HTC Desire 626G Dual SIM е оборудван с всички най-актуални функции и в същото време попада в средния клас на колекцията смартфони Desire, като предоставя на нашите клиенти най-доброто по отношение на дизайн, функционалност, потребителско изживяване и цена”, съобщи Николай Нанков, регионален мениджър на HTC за България и Македония.

Модерни функции създават удоволствие от употребата

HTC Desire 626G Dual SIM е достъпен смартфон, който ви носи несравнимо потребителско изживяване. Лесен и интуитивен за употреба, работи с  Android™ 4.4 и HTC Sense™, което допълнително увеличава удоволствието от ползване на Android. Задвижван от OctoCore 1.7GHz процесор , HTC Desire 626G Dual SIM предлага лесна и надеждна работа с него като ви дава  възможност лесно да сваляте филми, да ползвате последните си приложения, да играете любимите си игри или да разглеждате снимки, които сякаш оживяват на изключителния 5-инчов  HD LCD екран.  

С помощта на HTC BlinkFeed™ можете да следите лесно водещите новини или социалните си контакти, като имате удобен достъп до персонализираното ви съдържание за секунди -  само с един поглед директно от основния ви екран.    

 

Улавяте съдържанието в движение

Независимо дали имате страст към фотографията или обичате да снимате запомнящи се видеоклипове, HTC Desire 626G Dual SIM е вашият перфектен джобен придружител. С помощта на основната 13MP камера или предната 5MP камера можете да правите снимки и селфита под всякакъв ъгъл, след което да добавяте незабавно ефекти с HTC Eye™ Experience и вградените настройки. С помощта на иновативното приложение Zoe можете да групирате до 20 нови или стари снимки, за да ги превърнете в кратки креативни 3-секундни видеоклипчета и да се сдобиете с пълнометражна фото галерия. 

 

HTC Desire 626G Dual SIM прави възможно и заснемането на висококачествено видео с резолюция 1080p с предната или задната камера, което може да превърнете в мини филм за споделяне със семейство и приятели с помощта на HTC Video Highlights.

 

Паметта за съхранение варира от вградените 8GB до MicroSD слот с допълнителни до 32GB, като дава възможност да запазите най-хубавите си снимки и видеоклипове в телефона си и да ги показвате и споделяте когато пожелаете.  

 

Наличност

HTC Desire 626G Dual SIM ще се предлага на българския пазар от началото на юни 2015 г.

Съобщение