СУПЕРМОДЕЛЪТ ДЖОРДАН ДЪН ПОЛУЧАВА ТАТУИРАН HTC М9

автор: alex 05/05/2015 1 Коментар(и) Новини,

Световната модна икона разкрива вдъхновяващ боди арт дизайн за кампанията на лимитираната серия HTC INK

HTC, световен лидер в областта на иновациите и дизайна, представи най-новата си кампания HTC INK. Работейки в сътрудничество със световноизвестната модна икона и супермодел Джордан Дън и навлизайки в страстта към боди арт дизайна, HTC INK разкрива направени от знаменитости боди арт дизайни, гравирани върху гърба на лимитирана серия телефони HTC One М9.

Ослепителната звезда на международните модни подиуми, рекламни кампании и списания, с очарователния си уличен стил и с голямата си страст към боди арт изкуството, Джордан е идеалният избор за стартирането на тази лимитирана серия, която е вдъхновена от модерните тату тенденции.

С облика на HTC One M9, вдъхновен от майсторите на високия клас фини бижута, идващ с покритие от полиран метал, HTC INK дизайнът на Джордан Дън ще бъде представен под формата на метален кит с татуировка, съвместим с корпуса на устройството. Създаден от Cally-Jo Pothecary, който е отговорен за традиционните трайбъл татуировки на Риана, този дизайн ще бъде гравиран върху гърба на лимитираната серия телефони HTC One М9.

След обявяването й като посланик  на HTC INK, Джордан Дън сподели: "Моят опит в света на модата показва, че имам страст към творчеството и изразяването на личен стил. За мен кампанията HTC INK изглеждаше като един забавен начин да покажа вдъхновението за моите татуировки и да  споделя любовта си към дизайна. Горда съм да бъда част от тази кампания на HTC и съм развълнувана да видя хора по целия свят с моето творение върху техния HTC One M9."

Изпълнителният директор на HTC Шер Уанг, обяви: "Изкусно оформеният и уникален боди арт е израз на вашия стил и индивидуалност, също както облеклото, прическата или вашия смартфон. Все още нито една марка не е навлизала в боди арт културата и беше съвсем естествено съчетание с ангажимента на HTC да поддържа брилянтния дизайн и индивидуалното изразяване. Заедно с Джордан Дън, ние ще продължим да налагаме нови тенденции и да превърнем технологиите в по-близки до човека и неговата индивидуалност."

За HTC One M9 

Най-новият модел на световно признатото семейство на HTC One – the HTC One M9  - е най-персонализираният, красив и мощен смартфон на HTC досега. Класическо и същевременно непреходно тържество на красота и елегантност, той съчетава висок стил, персонализация и изпълнение, и идеално приляга на тези, които се стремят към бляскав живот. 

Интерпретирайки HTC INK дизайна на Джордан Дън

Бодиартът е визуален език и Джордан си сътрудничи с бодиарт-специалистът на знаменитостите Cally Jo Pothecary за създаването на образ, който въплъщава нейните настроения за нова посока в живота й, вълненията около предстоящите проекти и възможността да изрази индивидуалния си стил чрез партньорството с HTC.

Отвореното око и ръка символизират необходимостта от защита и сила, но същевременно отворени и достъпни индивидуалността и стила си. Естествените мотиви на листа  около всеки  детайл отразяват подема на креативността й в момента, докато съчетанието на слънцето и луната заедно насочват към баланса и хармонията в характера й. 

Коя е Джордан Дън?

Красива, пряма и открита, кариерата на Джордан винаги е предизвиквала. Ревностно защитаваща разнообразието в модната индустрия, наскоро тя се появи на корицата на английското издание на Vogue и спечели договор с Burberry – в допълнение към договора си с Maybelline, шоуто за готвене Well Dunn заедно с Jay Z’s Life & Times, видеото за Victoria’s Secrets, както и кампаниите за CK, DKNY, Hilfiger, Balmain, YSL Beauty и TopShop.  Ражда сина си Райли на 19. В момента той е на 5 години и е диагностициран със сърповидно-клетъчна анемия.  Тя става посланик на Асоциацията на болни от сърповидно-клетъчна анемия, спомагайки за повече съпричастност и набиране на средства за проучвания.

1 Коментар(и)

Владимир Петров:
12/01/2016, 03:24:44 PM, sf
Отговори

КВООООООООООООООООООО...

Съобщение