Оригинален Tъчскрийн за NOKIA Asha 305

Оригинален Tъчскрийн за NOKIA Asha 305

100% оригинален тъчскрийн за NOKIA Asha 305. Предлагаме Ви качествен продукт, подходящ да замени повредения тъчскрийн. За помощ при смяна, обърнете се към специализиран сервиз за мобилни апарати. При желание на клиента, може да се смени и в наш сервиз, при предварително уговорена цена за услугата.

След покупка на оригинален тъчскрийн от slu6alka.com, гаранцията Ви важи докато не бъде премахната фабричната лепенка от закупения артикул.


В онлайн магазин slu6alka.com можете да намерите голямо разнообразие от продукти на марката Nokia. Оригинален Tъчскрийн за NOKIA Asha 305, както и всички продукти на марката Nokia, които се продават в slu6alka.com са закупени от оторизиран вносител. Продуктите на марка Nokia са с гарантиран произход и доказано качество. Ако имате въпроси и нужда от консултация за Оригинален Tъчскрийн за NOKIA Asha 305, можете да се свържете с нас на следните Контакти. Можете да поръчате Оригинален Tъчскрийн за NOKIA Asha 305 в онлайн магазин slu6alka.com, по телефона, чрез имейл или чрез Facebook страницата на магазина.
  • Производител: Nokia
  • Модел: NOKIA Asha 305
  • Наличност В наличност
  • 28.00лв