Доставка

Преди да направите Вашата поръчка, винаги може да се обърнете към нас за допълнителна информация относно предпочитания от Вас начин на доставка и възможност  на плащане.За поръчки,можете да се обръщате към нашите продавач-консултанти на посочените от нас телефон или чрез skype.Куриерските услуги се извършват от фирма "Еконт" и "Спиди"  или друга по желание на клиента. Цената на доставката се определя от цената на наложения платеж, големината и теглото на пратката, както и от населеното място до което се изпраща. Срокът за получаване е 1 работен ден за градове в които има офиси на посочените фирми и по график за останалите населени места. Срещу всяка стока е записано дали тя е в наличност или не. 
 
Ако сте от друг град или по-малко населено място, можем да Ви изпратим избрания от Вас продукт или продукти по куриерска фирма по Ваш избор, веднага след като потвърдите поръчката на същия ден.
Плащането става на куриера при доставката, след като отворите пратката и видите съдържанието и.
Куриерските фирми разполагат с ПОСТ ТЕРМИНАЛИ само в офисите си. Куриерите не разполагат с такива устройства и приемат плащане само в брой.
Най-ниска е цената на доставка "Офис - Офис" до поискване. Средно тя варира от 3 до 5 лева.