Безжична слушалка Plantronics VOYAGER LEGEND

Безжична слушалка Plantronics VOYAGER LEGEND

Plantronics Voyager Legend е най новата слушалка на модела Voyager и е изключително подобрена. Благодарение на тройният микрофон, изолиращ околния шум и вятъра, ще имате кристално ясен звук. А технологията Smart Sensor ще Ви помага да отговаряте на обажданията без да се налага да натискате бутони – само слагате слушалката на ухото си и тя ви уведомява кой се обажда. Можете да приемете или отхвърлите обаждането с гласова команда.

Ще можете да наблюдавате нивото на батерията на слушалката през дисплея на смартфона Ви. Слушалката издържа до 7 часа работа в режим на разговор и до 11 дни в режим на изчакване.

В комплекта е включено зарядно за кола.


В онлайн магазин slu6alka.com можете да намерите голямо разнообразие от продукти на марката PLANTRONICS. Безжична слушалка Plantronics VOYAGER LEGEND, както и всички продукти на марката PLANTRONICS, които се продават в slu6alka.com са закупени от оторизиран вносител. Продуктите на марка PLANTRONICS са с гарантиран произход и доказано качество. Ако имате въпроси и нужда от консултация за Безжична слушалка Plantronics VOYAGER LEGEND, можете да се свържете с нас на следните Контакти. Можете да поръчате Безжична слушалка Plantronics VOYAGER LEGEND в онлайн магазин slu6alka.com, по телефона, чрез имейл или чрез Facebook страницата на магазина.
  • Производител: PLANTRONICS
  • Модел: VOYAGER LEGEND
  • Наличност В наличност
  • 178.00лв