Ултра тънък силконов кейс за Samsung Galaxy S9 Plus G965

Ултра тънък силконов кейс за Samsung Galaxy S9 Plus G965

Висококачествен силиконов гръб, който НЕ пожълтява след ползване известно време, точно там и е разликата от обикновенния силикон и този който е произведен от еластичен силикон. Качествен продук в момента и на добра цена !!!

Силиконовия кейс за Samsung Galaxy S9 Plus G965 се предлага само в  неутрален прозрачен цвят, който не скрива красотата на Вашия телефон !!!


В онлайн магазин slu6alka.com можете да намерите голямо разнообразие от продукти на марката OU Case. Някои от тях можете да откриете в категорията Аксесоари. Ултра тънък силконов кейс за Samsung Galaxy S9 Plus G965, както и всички продукти на марката OU Case, които се продават в slu6alka.com са закупени от оторизиран вносител. Продуктите на марка OU Case са с гарантиран произход и доказано качество. Ако имате въпроси и нужда от консултация за Ултра тънък силконов кейс за Samsung Galaxy S9 Plus G965, можете да се свържете с нас на следните Контакти. Можете да поръчате Ултра тънък силконов кейс за Samsung Galaxy S9 Plus G965 в онлайн магазин slu6alka.com, по телефона, чрез имейл или чрез Facebook страницата на магазина.
  • Производител: OU Case
  • Модел: S9 Plus G965
  • Наличност В наличност
  • 10.00лв

Етикети: Ултра, тънък, силконов, кейс, Samsung, Galaxy, S9, Plus, G965