Ултра тънък силконов кейс за Samsung Galaxy Note 8 N950

Ултра тънък силконов кейс за Samsung Galaxy Note 8 N950

Висококачествен силиконов гръб, който НЕ пожълтява след ползване известно време, точно там и е разликата от обикновенния силикон и този който е произведен от еластичен силикон. Качествен продук в момента и на добра цена !!!

Силиконовия кейс за Samsung Galaxy Note 8 N950 се предлага само в  неутрален прозрачен цвят, който не скрива красотата на Вашия телефон !!!


В онлайн магазин slu6alka.com можете да намерите голямо разнообразие от продукти на марката OU Case. Някои от тях можете да откриете в категорията Силиконови кейсове. Ултра тънък силконов кейс за Samsung Galaxy Note 8 N950, както и всички продукти на марката OU Case, които се продават в slu6alka.com са закупени от оторизиран вносител. Продуктите на марка OU Case са с гарантиран произход и доказано качество. Ако имате въпроси и нужда от консултация за Ултра тънък силконов кейс за Samsung Galaxy Note 8 N950, можете да се свържете с нас на следните Контакти. Можете да поръчате Ултра тънък силконов кейс за Samsung Galaxy Note 8 N950 в онлайн магазин slu6alka.com, по телефона, чрез имейл или чрез Facebook страницата на магазина.
  • Производител: OU Case
  • Модел: Note 8 N950
  • Наличност В наличност
  • 10.00лв

Етикети: Ултра, тънък, силконов, кейс, Samsung, Galaxy, Note 8, N950