Anti-glare стъклен протектор за iPhone X

Anti-glare стъклен протектор за iPhone X

Уникален стъклен удароустойчив протектор за iPhone X, плод на дълги опити и разработки на марката XO Simple is Beauty . Ние от Slu6alka.com не помним да сме попадали на по-добър протектор. Много лесен за поставяне и в същото време много труден за преместване или премахване. При обикновените протектори нямат залепяне а махането е само с поглед, най-често се случва така че сте дали едни пари за нещо което след два часа е паднало от самосебе си или задния кейс на телефона Ви го е леко повдигнал и отлепил и напълнил с прахоляк разтоянието между стъклото и дисплея.

Anti-glare стъклен протектор за iPhone X е качествен продукт на достъпна цена!!! Матов протектор за екран, който не остава следи от пръсти !!!


В онлайн магазин slu6alka.com можете да намерите голямо разнообразие от продукти на марката XO Simple is Beauty. Някои от тях можете да откриете в категорията Стъклени протектори. Anti-glare стъклен протектор за iPhone X, както и всички продукти на марката XO Simple is Beauty, които се продават в slu6alka.com са закупени от оторизиран вносител. Продуктите на марка XO Simple is Beauty са с гарантиран произход и доказано качество. Ако имате въпроси и нужда от консултация за Anti-glare стъклен протектор за iPhone X, можете да се свържете с нас на следните Контакти. Можете да поръчате Anti-glare стъклен протектор за iPhone X в онлайн магазин slu6alka.com, по телефона, чрез имейл или чрез Facebook страницата на магазина.
  • Производител: XO Simple is Beauty
  • Модел: iPhone X
  • Наличност В наличност
  • 25.00лв

Етикети: Anti-glare screen protector, стъклен протектор, iPhone X